Shake de scădere în greutate

Shake-urile de slăbit nu sunt injecții de vrăjitorie, ci mai degrabă pot fi un instrument valoros pentru persoanele care speră să se îmbunătățească și să își mențină regimul alimentar la țintă. Shake-urile de substituție la cină poate fi o metodă simplă de extindere a aportului de proteine, fibre, nutrienți și minerale, diminuând în același timp caloriile. De asemenea, ei vă pot ajuta să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. de scădere în greutate și să vă faciliteze atingerea obiectivelor de sănătate.

Shake-urile de substituție pentru cină conțin, de obicei, toate proteinele, nutrienții și mineralele pe care le-ați urmări într-o sărbătoare obișnuită, dar într-o băutură cu conținut scăzut de calorii. Aceste băuturi pot oferi o alegere rapidă și avantajoasă pentru a vă ajuta să vă țineți pasul cu obiectivele de reducere a greutății, în special atunci când diferite surse de alimente sunt inaccesibile sau dificil de planificat. Aceste shake-uri sunt o decizie decentă pentru persoanele cu moduri de viață ocupate sau cu limitări alimentare, cum ar fi vegetarienii.

Există diferite tipuri de shake-uri pentru reducerea greutății. Unele sunt făcute cu lapte, în timp ce altele sunt iubitorii de legume cordiale și fără lactate. Aceste shake-uri conțin frecvent un amestec de proteine pe bază de plante și creaturi, care este semnificativ pentru controlul dorinței și pentru a vă ajuta să vă simțiți plini. O parte din aceste shake-uri sunt, de asemenea, susținute cu suplimente suplimentare, de exemplu, calciu și fier, care pot menține oasele și pulsul sănătos.

O recenzie distribuită în 2018 în jurnalul Suplimente a constatat că persoanele supraponderale au pierdut mai mult în greutate atunci când au înlocuit câteva sărbători pe zi cu un shake de substituție pentru cină care conține un număr similar de calorii decât persoanele care și-au înlocuit sărbătorile cu alimente standard. Cu toate acestea, este urgent să rețineți că utilizarea shake-urilor de înlocuire a festinului ar trebui să fie un răspuns tranzitoriu pentru reducerea în greutate. Este prescris să se coordoneze shake-urile cu alte surse nutritive întregi de alimente, cum ar fi produse naturale, legume, cereale integrale, fasole și semințe și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, pentru a obține cele mai bune rezultate.

În cazul în care nu sunteți sigur despre avantajele utilizării acestor shake-uri de reducere a greutății, discutați cu un dietetician autorizat. Ei vă pot ajuta să promovați un aranjament care să vă satisfacă cerințele specifice. În timpul întâlnirii dumneavoastră, dieteticianul va lua în considerare obiectivele dumneavoastră și rutina curentă de alimentație pentru a decide cel mai bun plan de joc.

Așa cum a indicat grupul Natural, o https://www.produsehl.ro

 modalitate ușor de gestionat de a te descurca în formă este un amestec de susținere a unui mod de viață sănătos și schimbări de dietă care vor avansa în mod natural o greutate corporală solidă. Cea mai eficientă modalitate de a face acest lucru este îndrumarea unui mentor de bunăstare și nutriționist certificat, similar cu cele prezentate la Natural.

De exemplu, un individ din grupul Natural a pierdut trei pietre prin înlocuirea a două sărbători cu un shake de scădere în greutate, urmat de o cină aromată și mușcături, în cele din urmă îmbogățindu-și cina cu alte alimente hrănitoare. Făcând acest lucru, partea a avut opțiunea de a ține pasul cu reducerea greutății și de a-și îndeplini obiectivele trase.

Leave a comment